2013. október 23., szerda

Tedd ide!

Ahogy ígértem, ma mutatom a sok-sok nappaliba való bútort. Ezen túl senkinek se lehet olyan gondja, hová tegye, inkább csak olyan, hogy melyikre? : )

Számomra hiánypótlóak voltak MTS mustluvacatz asztalkái. Az első és a második pakk is alap, játékbeli kávézó- illetve étkezőasztalok megmagasított, keskenyebb verziója, melyek tökéletesen alkalmasak arra, hogy - akár térben álló - kanapék mögé helyezzük őket. Bármit tehetünk rá és nincs útban.


MTS Honeywell az egyik kedvenc bútorgyártóm, így most sem maradhat ki a sorból. Az IKEA ihlette BENNO kávézóasztal ügyesen egészíti ki a cuccok csomag tartalmát, amiben ugyan számos asztalka van, egyik sem passzol színben a könyvespolcokhoz. Akinek nincs meg az Álomotthon Cuccok, az is letöltheti, ráadásul plusz átszínezéseket is talál hozzá, hogy más bútorokkal is harmonizáljon.


Ha már harmónia... Nektek is hiányoznak néha az alap asztalok más méretben? MTS Twi megoldotta a problémát. Pár alapjátékos és egy kegészítővel jött asztalkának is csinált testvért, ráadásul nem szükséges hozzájuk kiegészítő.


Nem rég fedeztem fel ezt a gyönyörű MTS Hek asztal párost. Két méretben és számos színben érhető el. Első ránézésre eszméletlen modern, de mégis elegáns és igazán egyedi stílust ad a szobának.


Nem rég kezdett átszínező projektbe MTS Michelle 111. Alapjátékos bútoroknak ad többféle színű fa textúrát, ami rettentően megkönnyíti a dolgunkat, ha létre akarjuk hozni azt a bizonyos harmóniát. Külön-külön nem linkelnék semmit, mert mindent megtaláltok a letöltései között, de azt elárulom, hogy a nappali vonatkozásában feltöltötte már az összes alap kávézóasztalt, tároló asztalkákat és könyvespolcot. Néhány kivétellel mind jól mutatnak, bár egyes elemek elvesztik az értéküket (lásd a keleties asztal, vagy a függönyös éjjeli szekrény), így nem mindenhez használnám szívesen.


Mióta először megpillantottam, nagy rajongója lettem MTS leefish (korábbi nevén leesester) szekrényszettjeinek. Az első kedvenc az éjszakákkal jött könyvszekrény alapján készült pakk. Leginkább a sarokelem jött jól, de az is nagy változatosság, hogy a polcok üresek, és a pakk többféle könyvsort is tartalmaz, amit saját kedvünk szerint rendezhetünk el.


A második kedvenc az IKEA BILLY könyvszekrény csomagja. Két üres elemből és egy köztes CD-állványból áll. Ehhez is tartoznak könyvek.


Aki nem szívesen vesződik a polcra pakolással, viszont szereti a könyvtárszoba-hangulatot a nappaliban, annak elég lehet MTS monue999 sarokeleme is.


Ha mégis szerettek pakolászni akkor töltsétek le MTS joninmobile üres szekrényeit. Az alapjáték és a Trendi Tini egy-egy darabja érhető el nála.Ha kevés a hely, akkor jön jól MTS Numenor kétféle újságtartója. Nem csak könyveket lehet vele olvasni, a magazinokat is el lehet benne helyezni, így nem lesznek szerteszét mindenhol a lakásban. MTS Menaceman44 további két átszínezést készített hozzá, ha az eddigiek nem lennének elegek.


Egy kis csemege azoknak, akik unják már a könyvespolcra helyezett könyvek kinézetét. MTS plasticbox készített több átszínezést is, amik esetenként sokkal szemrevalóbbak, mint az eredetiek.


Bevallom, annyira nem rajongok a szekrénysorokért - talán ezért is hagytam a végére. Elég kevés olyat láttam eddig, ami tényleg tetszett volna, ezért a játékomban egy sincs. Viszont aki szereti őket, az letöltheti a Sims2Play modern szettjét. Két színben érhető el, a legalacsonyabb elemre tehető a TV, a többi elem gondolom könyvespolcként funkcionál.


Remélem találtatok szimpatikus darabokat, ezek után már csak egy bejegyzés választ el titeket Martin és Anita nappalijától. Hamarosan jelentkezem mindazzal, amit erre a sok bútorra pakolhattok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése