2013. október 3., csütörtök

Hol eszünk ma?

- Az asztalnál, drágám! - felelte Anita vidáman, majd tálalta a sajtos makaróni.

Mielőtt képekben is megmutatnám a jelenetet, készítettem egy kis összegzést, mit is tegyünk az ebédlőbe. Teljesen logikus, hát asztalt, széket, meg... na majd mindjárt meglátjuk!

Favorit bútoros oldalam - HolySimoly* - az étkezőnket is berendezi. Ha egyszerűre, de mégis nagyszerűre vágyom, akkor tökéletes választás a Basicco asztal és székek. A klasszikus, kicsit elegánsabb stílus kedvelőinek bátran ajánlom a Tha Frank Dining szettet, a modern étkezők rajongói pedig odáig lesznek az "Orb" párosért. Ha a szék nem tetszik, az üvegasztal jól mutat más székekkel is.


Természetesen étkezőszettekben érdemes megemlíteni a Mod The Sims alkotóit is. A felhozatal nem túl széles, viszont annál színesebb! A retro-vonalat Hek képviseli ezzel a mutatós körasztallal és párnázott székkel. Több színben, vidám és lepukkant konyhákban is jól mutat, főleg az Éjszakákkal jött konyhabútorral és padlóval.


Egy másik stílusba ugorva említeném meg Maylin étkezőjét. Az asztal és szék mellé tálalószekrény is jár, a nagyi ebédlőjébe tökéletesebbet el se tudok képzelni!


Korábban már mutattam buggybooz MTS profilját és a blogját is. A konyhabútoraival is érkeznek asztalok és székek, de külön is találni harmonizáló darabokat. Tényleg érdemes szétnézni (főleg a blogon), mert más stílusban, hasonlóan igényes szetteket is lehet találni.


Mikor megláttam Honeywell kicsi étkezőjét, egyből beleszerettem. Egy alapjátékos, hatszemélyes asztal volt az alap, így készült egy négyszemélyes változat és hozzá passzoló székek több színben is. Ehhez igazítva jött pár polc dekorációval, amit a The Sims 3 játékból ültetett át. Külön-külön és együtt is jól mutatnak.



Ha már áttértünk más bútorokra, akkor megmutatom simfantastic2 tálalószekrényeit. Az első MTS-ről tölthető le. Teljesen üres, pár polcra lehet benne pakolni, de a terítőcskék segítségével akár a többire is. Poharakkal, tányérokkal jól mutat az étkezőben, de más tárgyakkal a nappaliban is megállja a helyét.


Black Pearl Simsre is töltött fel egy tálalószekrényt, ez viszont már meg van pakolva. Szerintem így is jól mutat, ráadásul már nem kell fáradni a berendezésével.


Másik kedvelt bútoros oldalam, a Sims 2 Play is bővelkedik klassz étkezőszettekben. Egyik kedvencem ez az egyszerű asztal kárpitozott székekkel. Több színben is elérhető, plusz érkezik velük egy kisebb asztal is, ami tökéletes dekorációselemek tárolására. Végiglapozva a könyvtárat több asztalt és széket is lehet találni (a sok más klassz bútor és kiegészítő mellett).


Korábban már mutattam a konyhai kiegészítőknél fűszertartókat, asztaldíszeket, kancsókat amiket az étkezőbe is kitehetünk az asztalra. Ezek mellett - vagy éppen helyett - határozottan jól mutatnak a növények. Plasticbox csomagjában többek között asztalon tárolható virágok is találhatóak. Az elhelyezésnél érdemes oszlopot vagy terítőcskét használni, hogy biztosan tudjanak mellette enni a simek.


Ha már növények, akkor plusz két anyák napi csomag lmhwjs bloggjáról. Az első pár alapdarabot tartalmaz különböző méretekben, a második pedig több szép cserepes és vázás virágot és növényt.


Zárásként egy átszínezést mutatnék még az Éjszakákkal jött ülőkéhez és asztalokhoz. Alapvetően étterembe valóak, főleg az előbbi, de bizonyos körülmények között An-na színeivel egy étkezőben is jól mutathat.


Hamarosan bekukucskálhattok Anita és Martin szép új étkezőjébe is! Ki kíváncsi már?

*A HolySimoly oldal még mindig nem érhető el, ezért külön feltöltöttem a szetteket.

2 megjegyzés:

  1. Hú én már nagyon kíváncsi vagyok! (főleg a hálóra és a nappalira :))

    VálaszTörlés
  2. Az étkező után ezek következnek majd. : )

    VálaszTörlés