2014. október 19., vasárnap

The Sims 4 - A másik simpár

Az utolsó két sim nem lett túl különleges, de nem bánom. Furcsa páros, mert egy ilyen pasi mellé nem egy ilyen csajt képzelek, és egy ilyen nő mellé szintúgy nem egy ilyen fickót. Daniel és Wendy Jordan véletlen gabalyodtak egymásba, majd együtt maradtak és elképzelésem szerint nem házasok, de nem fektettem energiát abba, hogy valamelyiküknek kieszeljek egy másik nevet.


Danielt fehér kerítéses fickónak képzelem, akinek fontos, hogy szép házban éljen élete szerelmével, talán egy kutyával, majd később egy gyerekkel. Imádja a sportokat, kicsit gyerekes, viszont nagyon jó fej. Laza figura, lehet vele hülyéskedni meg röhögni, e mellett figyelmes, kedves és nagyon szereti a barátnőjét.


Wendy szokatlan művészlélek: rendmániás írónő. Romantikus krimiket ír, mert mindkét műfajt szereti, és úgy gondolja, a kettő ötvözése csak még izgalmasabbá tesznek egy történetet. Szeretne gyereket, de nem tekinti életcélnak az anyaságot, főleg mivel tisztaságmániás és az életében is ragaszkodik a rendszerhez, egynél több babát nem vállalna.


A személyiségük ellenére azért tudom mégis működőnek képzelni a kapcsolatukat, mert a laza pasas nem görcsöl azon, hogy neki legyen igaza, szívesen alkalmazkodik a lányhoz. Időnként azonban Wendy is belátja, hogy jót tesz neki egy spontán este, és az ilyen meglepikben Daniel verhetetlen...

Ééés ennyi! Vége, nincs több 4-es sim, jönnek újra a házak!

2 megjegyzés:

  1. Szia!Írtam neked még régebben egy e-mailt,de még nem kaptam rá választ. :( Csak tudni szeretném, hogy megkaptad-e egyáltalán.Amúgy nagyon jó a blog és nagyon gusztik a házak! ^.^ Tehetséges vagy. :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! Köszönöm, kedves vagy! :)
    A levelet szerintem nem kaptam meg, mert mindig válaszolok rájuk. Ha fontos volt, kérlek küldd el még egyszer, talán elírtad a címet.

    VálaszTörlés