2014. október 11., szombat

The Sims 4 - Ikerlányok

Nem rég megmutattam az első Sims 4 CAS-ben készült simjeimet, de még nincs vége. Második nekifutásra nem erőltettem meg magam, egy babaarcú hölgyeményt alkottam meg, akit végül megdupláztam, és így születtek meg a Harper ikrek. Húszas éveik elején járó nővérek hatalmas álmokkal és komoly elszántsággal... Valószínűleg egy kicsi, de takaros házat építenék nekik bájos hátsó kerttel, bár egy belvárosi lakásban jobban el tudom képzelni őket.


Evelyn az idősebb, valamint a határozottabb és akaratosabb is egyben. Barátságos, kedves, amíg minden úgy alakul, ahogy ő szeretné. Kreatív lélek, kislány kora óta zongorázik, dalokat ír és nagy álma, hogy egy napon lemeze jelenik meg. Talán kicsit magával ragadná a siker és a csillogás, de belül megmaradna annak a bájos lánynak, aki szeretetből zenél.


Alice - nővérével ellentétben - finom lelkű, visszahúzódó, kétbalkezes lány. Az egyetlen hely, ahol ügyes, a konyha. Imád főzni és persze enni is... Legnagyobb vágya - amellett, hogy egy szép napon rátalál a szőke herceg - egy saját étterem.


Már csak két sim van hátra...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése