2013. december 13., péntek

Puha takarók, édes álmok

Ezúton kérek elnézést mindenkitől, hogy ilyen sokáig tartott, de csak most kezdem végre utolérni magam. Ennek első jele, hogy végre egy kalap alá gyűjtöttem mindent, ami a simek édes álmához jól jöhet, és még a mi szemünket is gyönyörködteti. Jöjjenek hát a hálószobabútorok és az ágyneműk minden mennyiségben!

Holy Simoly mesébe illő La Boheme szettjével kezdeném. Kovácsoltvas ágy - amiért egyébként rajongok -, barokkosan csicsás szekrények és ágyneműk, és kész is őfelsége hálószobája. Mesés, nem?


Erről jutott eszembe MTS HugeLunatic Bohemia ágya, ami pont passzol a Nagyvárosi élet néhány bútora közé.


Kicsit szolidabb vizekre evezve mutatom meg ezt az egyszerű, de mégis csodaszép kétszemélyes ágyat, amihez ráadásul még kockás ágynemű is jár. A készítő azokra is gondolt, akik jobban szeretik az egyszínű textileket.



Tegye fel a kezét, aki szereti az IKEA bútorokat. (*kiesik a székből, úgy integet*) Velem együtt fogjátok imádni MTS Shina22 csodaszép ágyneműit, melyet az IKEA színei és mintái ihlettek meg.



Ágyneműben a bloggerek is elég ügyesek. Donnha több stílust is körbejárt.


Ocsenave még tapétát is készített a mintáihoz.


A felsorolásból nem szabad kihagyni MTS jupiterstar ágyneműit sem, nála is lehet bőven válogatni szépek és mintásak közül lányoknak, fiúknak kislánytól nagypapáig.


Ahogy minden mást, az ágyakat is szeretem felöltöztetni. Ebben segítenek BPS Jonesi ágytakarói, melyek ugyan csak dísznek jók, de mégis feldobnak egy-egy üres ágyat. Többen is álmodtak már hozzá átszínezéseket, például MTS sarah*rose és MTS mintcherry. Utóbbihoz egyébként ágyneműk is járnak.


Térjünk vissza a bútorokhoz, méghozzá buggybooz KIA, Emma és Aurore nevekre keresztelt csodálatos családjaival. Mindnek hangulata van.



An-na azok dolgát könnyítette meg, akik szeretik a Jó utat! bútorait. Több alap színben tölthető le a szett. Viszlát minták!


A végére pedig egy szépséget tartogattam, amit még én sem töltöttem le. Ohbehave szettje ágyat és dekorációs célt szolgáló párnákat és takarókat is tartalmaz, több színben. Csinos darabok, egy- és kétszemélyes kivitelben, ágyneművel tölthető le.


Hamarosan érkezik Martin és Anita hálószobája, addig is szép álmokat mindenkinek!

5 megjegyzés:

  1. Nagy kedvencem a ház építésnél a hálószoba úgyhogy jól jött ez pár ágy! :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagyon tetszik mindegyik ágynemű,és tudom,hogy hülyén hangzik,de Mod The Sims oldalon nem találom a Download gombot,ergo nem tudom letölteni egyiket se.Kérlek segíts!(egyébként nagyon-nagyon jó ez az oldal,nem tudom,hogy tudsz ennyi jó letöltős oldalt találni:Dmeg amúgy is !ez az egyik legjobb oldal,ahova valaha is ellátogattam)

    VálaszTörlés
  3. Melinda: Örülök, hogy tetszik az oldal és az is, amiket megosztok veletek. Ez mind évek során összegyűlt oldalak halmaza, egyébként. : ) MTS-en pedig ne keresd a download gombot. A letöltések adatlapján, a kép alatt a "Files" nevű gombra kattintva érheted el a linkeket. A .zip vagy .rar végződésű kék szövegre kattintva tudod elindítani a letöltést.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépen köszönöm a segitséget!

    VálaszTörlés