2013. december 27., péntek

Színes fürdőszoba

Az étkező után a fürdőszoba a második mostohagyerekem. Fontos eleme a lakásoknak, hiszen alapvető szükségleteket elégít ki, mégis mindig a sor végére csúszik és olykor is elhanyagolom, sokkal később készül el, mint a többi helyiség. Ennek megfelelően letöltésekben sem bővelkedem a témában, mégis gyűjtögettem nektek pár szépséget, ám ezek főként inkább csak új színt visznek a fürdőszobába.

Ha már színek, akkor  ohbehave letöltésével kezdeném, amit már a konyhánál is mutattam: padlók és falak ezer színben és árnyalatban.


MTS sailfindragon nevét is említettem a konyhánál, neki is van fürdőszobai verziója csempére. Ezek első sorban a Konyhai és Fürdőszobai Lakberendezési Cuccok egyik szettjére rímelnek, de nem szükséges hozzá a csomag. Természetesen a konyhába mutatott pakkok is jól mutatnak a fürdőben.


Sok problémám közül egyre ismét megoldást találtam MTS Alessio89 letöltésével. Rettentően idegesített, hogy egyes csempéknek és padlólapoknak nincs párja, viszont most már volt-nincs mérgelődés!


Kedvenc bútoros oldalam, a Holy Simoly nem bővelkedik fürdőszobás letöltésekben, de azért akad néhány dolog. Például falburoklatok hozzá passzoló padlóburkolatokkal. A fürdőszobaszettjük sajnos fizetős, viszont a mosdókagyló bárki számára elérhető. Önmagában is annyira odáig vagyok érte, hogy nem tudtam letöltés nélkül elmenni mellette!


Ezzel a mosdókagylóval egyébként majdnem ki is fújtak az egyedi szanitereim, ugyanis teljesen meg vagyok elégedve a játék kínálatával. Egyedül egy jó kis zuhanyzót kutatok ami kiváltja az Egyetemmel jött csapokat, de még nem találtam meg az igazit...

Maradjunk továbbra is a színek mellett, An-na a fürdőszobára is gondolt. Az alapjátékos és az Évszakokkal jött zuhanyok függönyeinek, sőt a törölközőknek is készített átszínezéseket. Akiknek tetszett a Holy Simoly szőnyeg, azok most letölthetik a fürdőszobai verziókat is.



Ha már a zuhanyfüggönynél tartunk, van még egy említésre méltó, csíkos kollekció MTS tutujoy2 tarsolyában. Mesebeli fürdőszobákba ajánlom a kastélyos és a tenger ihlette verziókat is. A gyerekek imádni fogják!


Többnyire a fürdőszobáim se mentesek a mütyüröktől, ám ezeket tárolni is kell valahol! Ezért főnyeremény MTS Gwenke33 mini polca. Szükséges hozzá a Nagyvárosi Élet, az eredeti polchoz is kapunk pár új átszínezést. Sok hely van rajta, és pont akkora, amekkorának egy csap feletti, tükör alatti furdószobai polcocskának lennie kell.


Nem csak a falon, a falban is lehet ám tárolni! MTS mustluvcatz beépített szekrénykéit egy kedves ismerősöm mutatta a következő jelszóval: "Ezt biztosan tetszeni fog!" Nos, IMÁDOM! Gyakorlatilag küzdenem kell magammal, hogy ne tegyem le mindenhová, mióta letöltöttem. Remélem ti is legalább ennyire odáig lesztek érte. Azt persze mondani se kell, hogy nem csak a fürdőszobában mutat jól.


Nagyobb fürdőszobákban álló polcok is jól mutatnak, például buggybooz szekrényei. Ehhez járt az a bizonyos fürdőkád, amit még nem tudom, hogy tudok-e valaha használni, de egyenlőre marad, aztán lehet majd egyszer kiszelektálom, hogy valami más szépség kerüljön a helyére.


Korábban már sok kacatot és kacatokat gyűjtő oldalt is mutattam. Az Arund the Sims oldalon is akad pár fürdőszobába való, bár itt azért óvatosan kell válogatni, mert némelyik tartalom még dekorációnak is túl nagy, ha melléjük állítjuk a simeket...


Nem fogtok csalódni, Anita és Martin fürdőszobája is teli lesz sok-sok kacattal! : )

2 megjegyzés:

  1. Remélem hamar elkészül Anitáék fürdőszobája! :) Nemsokára megint fogok e-mailt küldeni, mert még egyszer mutattál Mysimses egy tengerparti nyaralót, és még az megihletett ezért csinálok egy sima tengerparti házat! :)

    VálaszTörlés