2013. december 23., hétfő

Karácsonyi dekorálósdi

Időről-időre a simeknél is beköszönt a tél, leesik az első hó - nem úgy, mint nálunk az utóbbi években... -, és ekkor lehetőségünk van velük is ünnepelni, Karácsonyozni kicsit. Persze csak ha megvan az Évszakok kiegészítő, vagy a Karácsonyi Party csomag, esetleg (az ezt teljesen kiváltó) Télapós Cuccok. Ezekkel minden fontos megérkezett, ami a téli ünnepekhez szükséges, ezért kicsit szűkszavú lesz ez a bejegyzés, de nagyon igyekeztem gyűjteni pár szépséget.

Elsőnek Mod The Simsen néztem szét, és akármelyik szimpatikus díszre kattintottam rá, mindegyiket mustluvcatz készítette. Azért is vele kezdem, mert így kívülről tudok haladni befelé, ugyanis nála található az a szett, amivel a házat is feldíszíthetjük ablakostól-ajtóstól.


A lámpa-ajándékok többfunkciósak. Kerti dísznek és fényforrásnak is alkalmasak, de lekapcsolva a fa alatt is jól mutatnak a nappaliban.


Több "papírból készült" dekorációt is láttam nála, de a kedvencem a Mikulás és barátai szett. A rénszarvasok levettek a lábamról!



A Simply Styling oldalon külön pontban sorolják fel a karácsonyi díszeket, ám csak pár darab fogott meg igazán, ezek is inkább asztaldíszek. Több színben elérhető terítő, hozzá passzoló díszekkel és gyertyákkal.


Azért a csillagtalpú mécsestartók is csinosak. 


A Black Pearl Sims alkotói is segítenek, hogy karácsonyi hangulatba hozzuk simjeink otthonát. Dida csodaszép átszínezéseket készített Mystic Rain díszpárnáihoz. 


13pumpkin többféle rénszarvasos faliórát gyártott, amit akár ajándékba is adhatnak egymásnak a családtagok, nem csak Karácsonykor mutatnak jól a falon. 


Cassandre gondoskodik róla, hogy az asztalra is kerüljön egy ki ünnep sütemények formájában. Ínycsiklandozó, cukormázzal díszített mézeskalácsok... nyamm.


Legvégül egy kis instant hangulatot hoztam. Lama nem rég töltötte fel állkandallóját, melynek tűzterében gyertyák adják a meleget. Valószínűleg felmelegedni nem lehet mellette, de látványnak nem utolsó. 


Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok Nektek! : )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése