2013. szeptember 4., szerda

Vigyázz, kész...

Rajt! Végre elindul a blog, ami összekapcsolja a kedvenc játékom az egyik nagy szenvedélyemmel. Idejét se tudom mióta vagyok rabja a The Sims 2 játéknak, ahogy azt sem, honnan jött beteges rajongásom a lakberendezés iránt. Abban viszont biztos vagyok, hogy ezek találkozása jó hatással van a kreatív énemre, hiszen nem csak berendezhetem a házakat, azt is figyelemmel kísérhetem, hogyan telnek meg élettel.


Brigi sim, a pixelesített másom segítségével fogom megmutatni, hogyan lehet a játékban szebbnél-szebb szobákat, házakat berendezni. Számos hasznos tippel, trükkel látlak majd el Titeket. Megmutatom, hol találjátok a legigényesebb egyedi tartalmakat és időnként saját házaimba is meghívok minden érdeklődőt körbe nézni, megismerni a simjeim, a városom.

Remélem mindenki talál majd kedvére valót a blogon, igyekszem hetente minimum egyszer - vagy ha lehet többször - hozni valami újdonságot. Nyitott vagyok a javaslatokra is, mit látnátok, olvasnátok szívesen, hiszen Nektek írok. Ezeket az ötleteket, kéréseket a noangelbrigi@gmail.com e-mai címre várom.

Kellemes olvasást és jó játékot mindenkinek!

NoAngelBrigi

2 megjegyzés: