2015. április 10., péntek

Körséta a kampuszon III.

Ismét a Le Tour Akadémiára kalauzollak Titeket, még egy kicsit maradunk a szórakozásnál. Ma a stréber és a bulis egyetemisták törzshelyeit hoztam el, két különálló épületet. A célom leginkább az volt, hogy legyen egy külön, kicsit klasszikusabb, komolyabb kávézó, és egy szintúgy különálló kocsma szerű létesítmény. Kíváncsi vagyok, ki hol érezné jobban magát, nekem mindkettő szimpatikus - ha mondhat ilyet az, aki építette és berendezte...

Első állomás a Cognitio Café. Kicsit előkelőbb, komolyabb nevet szerettem volna adni neki, így kezdtem el latin szavakat keresgélni, és végül ide lyukadtam, mert ez hangzott a legjobban. Ha minden igaz, akkor a szó jelentése: megismerés, ismeret, tudás. Hogy miért? Mert első sorban az intellektuális diákoknak, másod sorban pedig a tanároknak szántam.



A berendezés éppen ezért nem olyan modern, bár igyekeztem kényelmesre alakítani. A kávé mellett bele lehet merülni egy könyvbe, egy ifjú tehetség zongorajátékába, vagy akár egy sakkjátszmába, és én még felolvasóesteket is el tudok képzelni a kandalló mellett.








A Henyetanya sokkal bulisabb hely. A neve ismerős lehet, ugyanis azt hiszem a parkot hívták így korábban, de szerintem egy szórakozóhelyre jobban illik. Nem szerettem volna klasszikus diszkót építeni, nem passzolna az egyetemváros stílusához. Egy romkocsma jellegű bár viszont annál inkább!


A kocsma helyet ad a tehetségnek, ugyanis koncerteket, karaoke esteket is szerveznek. Az emeleten biliárt és játékgépek gondoskodnak a szórakozásról, na meg persze az állandó italakciók...





A kerthelyiség éjszaka elég hangulatos. Nyáron szívesen elücsörögnék egy ilyen helyen! Ti nem?





A móka még nem ért véget, bár az utolsó szórakozásért felelős telek még vár az végső simításokra. Utána pedig jönnek a komolyabb telkek...

6 megjegyzés:

  1. Nagyon klassz lett mindkettő! :) A Henyetanya kerthelységében pedig már jártam Szegeden ;) Nagyon hangulatos lett, tetszik! :) Ha nem probléma, lehet át fogom ültetni az ötleted egy részét sims 3-ra.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! De jó, hogy van egy ilyen hely a valóságban is! :) Nem bánom, sőt, mutass róla képeket! :)

    VálaszTörlés
  3. Azta. :) Ezekbe én is szívesen betérnék. :D
    Egy kérdésem lenne: magukat az épületeket is Te építed vagy csak a belső tér a Te érdemed?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek örülök! :D Ezt a kettőt én építettem, és többnyire az épületeket is magam húzom fel, de például a Kampusz Butikok csak átöltöztek és a belterek változtak, az épületek ugyan azok maradtak.

      Törlés
  4. Hű, nagyon tetszenek ezek a telkek is *_*
    A legjobban a kerthelyiség tetszik, olyan hangulatos! És van borostyán! Bocsánat, megszállott borostyánimádó vagyok :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! :) Pont nem rég mondta valaki egy sorozatban is, hogy neki az egyetem az téglaépületek és borostyán egyvelege. :D Na már most ha a nagy amcsi egyetemeket vesszük alapul, márpedig én azokat vettem, akkor helye van a borostyánnak! Később más épületeken is fel fog tűnni. :)

      Törlés