2015. április 17., péntek

Körséta a kampuszon IV.

Mostanra már rájöhettetek, hogy a péntek lesz a séta napja. Szóval ismét péntek, ismét megmutatok egy újabb helyet, méghozzá egy olyat, ahol csak játék vár. Igen, ez a Játékvár! A béna szóviccek után pedig jöjjön a lényeg.

Ugyan már van egy játékterem a gyorsbüfé mellett, de az elég picike, így kellett egy nagyobb is, ezért épült meg ez a hely. Itt is lehet videó játékokat és újságot kapni, sőt még kisebb elektronikai kütyüket is. Akiknek esetleg ismerős lenne a telek, az nem téved. Eredetileg talán Elektromán néven állt itt játékterem, ha jól emlékszem, de olyan gyorsan átneveztem és átszerveztem, hogy már én se tudom pontosan.







Kellett még egy másfajta szórakozás is, ami vonzza az egyetemistákat és társaságban is lehet neki hódolni. Mi más lenne, mint a bowling?! A hely túl nagy, csak két pálya van, így nem árt előre foglalni, de legalább sosincs tömeg!







Áll még egy apró épület a telek közepén, bár nem túlzottan érdekes. Igen, ez a mellékhelyiség. :D


Jövőhéten folytatjuk! Hozzatok valami kényelmeset, és ha van kedvetek, fürdőruhát!

1 megjegyzés:

  1. How do I make money from Betway's online sports betting apps?
    Betway's online sports betting app has a wide range of payment options งานออนไลน์ including deposits, withdrawals, Betway offers mobile betting for sports betting in Canada

    VálaszTörlés