2014. június 3., kedd

Kistestvér született...

Na nem a játékban, arra mostanában nem sok időm jutott. Ez most egészen más.

Akik a My Sims Fórumról ismernek, tudják, hogy közel áll hozzám az írás, és két történetem is van/volt az oldalon. Egy hónapja kiírtam egy szavazást arról, hogy ki melyiket látná szívesen itt újra, és a mérleg nyelve elég egyértelműen billent afelé, hogy mind a kettőt látni szeretnétek. Viszont!


A kérdés kiírása után nem sokkal felkeresett Matt (a fórumról Mattheew), és felvetette, hogy készítene egy tales oldalt, mint folytatást a My Sims Tales rovatához, és az írók engedélyével kitenné a régi történeteket. Nekem első sorban nem az engedély miatt szólt, hanem mert tudta, hogy az oldal megszűnése után a fórum és történetek miatt fájna leginkább a szívem. Ekkor még csak Nana volt benne a projektben, de akkor megláttam Etti fantasztikus ötletcsokrát a Tales témában, és elpletyiztem Máténak. Pár nap leforgása alatt össze is állt a kis csapat (Dettyke, Etti, Gal9marcell, Matt, Nana, valamint jómagam) és nekiálltunk a tervezésnek, szervezésnek.


Bevallom, nem gondoltam volna, hogy ennyire elragad minket a hév, de amint látszik, ha jön az ihlet és valaki mindig ébren van és agyal és dolgozik, akkor halad a munka. Múlt szombaton megnyitotta kapuit a Sims Tales oldal! Komoly tervekkel vágtunk bele, a régi történetek mellett az újakra helyezzük a hangsúlyt. Jelszavunk az interaktivitás! A hét hat napján új hírekkel és posztokkal jelentkezünk, és a történetek előzetesei mellett vendégkritikákat is szívesen fogadunk.

Nos, hát ez tette ki a szabadidőm javát mostanság, de úgy gondolom, megérte. Minden új kommentnek és lájknak tapsolva örülünk, és persze nem is én lennék, hogy ha nem passzíroztam volna bele ebbe is a lakberendezést.

A borítóképhez megálmodtam egy szobarészletet, mely egy képzeletbeli történetíró asztalát helyezi a középpontba. Erről hoztam ma nektek pár képet, a végleges, borítónak választott verziókat pedig megleshetitek a Sims Tales oldalon, és a Facebook oldalunkon.





Na és a kérdés?
Az oldal elindulásával felkerült az alapkínálatba a Szappanbubi is, viszont a Kocka nem. Bevallom, nem emlékeztem rá, hogy ennyire szörnyű. Rövid, barátságos vitát folytattunk le a többiekkel arról, hogy érdemes-e újra írni valamit, ami nagyjából 7-8 éve íródott és szerették az olvasók, de makacs vagyok, és szerintem igen. Ez a rész még kicsit kérdéses, hogy menni fog-e. Ha nem, akkor a Kocka valószínűleg sehol sem lesz többé elérhető, a folytatás önmagában is megállja a helyét. Kárpótlásul pedig még biztosan olvashattok tőlem valami egészen mást... Az idő eldönti majd, aki lesi a Tales oldalt, az mindenről időben értesülhet. : )

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nekem lenne egy tales-em (ami még nincs befejezve,sőt még gép se,amin meglehetne csinálni :)tipikus én..),viszont sims 3-as lenne,remélem nem gond.Na és most jön a kérdés:a Fórumon láttam,hogy a mysims.hu-nak van egy utódja,viszont most az oldal nem működik,és nagyon kínzom magam miatta,viszont elfelejtettem az oldal nevét/címét :(,na és most jön a kérés:meg tudnád nekem írni az új honlap címét ??

    Köszönöm:
    Melike

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Miért lenne baj, hogy ha a 3-mal forgatsz?

    Az oldal, amit keresel: http://www.simsgames.hu/

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Igazából csak udvariasságból kérdeztem meg,szokásom,hogy hülyeségeket kérdezek.Köszönöm az oldalt,és ezt is,nagyon igényes,és (ahogy időm engedi) mindig feljövök,és csak nézem,hogy mások mit tudnak kihozni a sims 2 -ből (én is azzal játszom).Nagyon-nagyon tetszik az oldal.Tényleg!

    Köszönöm a választ:
    Melike

    VálaszTörlés