2013. október 26., szombat

Nézz ide!

Nekem csak egy gondom van a játékbeli összes TV-vel: bútorhoz vannak kötve! Ez nem jelent gondot, hogy ha van a berendezéshez passzoló, de én igen gyakran kerültem korábban szembe a problémával: egyik se felelt meg az elvárásaimnak. Erre jelentenek megoldást az önállóan letölthető TV készülékek.

MTS senesi2003 készítette el az alapjáték kicsi televíziójának bútorfüggetlen változatát először eredeti, majd kisebb-nagyobb méretben.


Akiknek jobban tetszenek a modern készülékek, jobban fogják értékelni a Feenwald verziót. Ez is több méretben és két színben tölthető le. Ezen az oldalon találtok egyébként DVD-lejátszót is. Természetesen nem működik, de jól mutat a magányos TV alatt.



MTS Honeyell egy IKEA bútorokhoz is jól mutató "szórakoztató központot" készített, plusz a letöltéssel jön egy Hifi is. A TV alatti polcok pakolhatóak, ide kerülhet akár a DVD-lejátszó, a Hifi, a videojáték, vagy bármi más, ami szimpatikus. A szekrény két változatban kerül a játékba, az egyik egyenesen áll, a másik 45°-kal elforgatott, sarokba helyezhető.


A játékban ugyan számos álló lámpa áll rendelkezésünkre, mégis akad olyan helyzet, mikor nem elég. MTS HigeLunatic és MTS plastcbox is készített különböző méretű változatokat egy-egy alapjátékos asztali lámpára.


Az átszínezések is jól jöhetnek. Annának erre is van több variációja. Az egyik kedvencem EZ, a másik pedig EZ. Mindkettőnek jól állnak az új színek.


Korábban már számos mütyürt mutattam, amik elhelyezhetőek a nappaliban. Ezeken felül tökéletes választás a könyv és a különféle tároló dobozok, gyertyák, dekoratív tálkák, vázák, stb. Kedvenc könyveim a  Sims2Play oldaláról valóak, de van még itt pár növény, párnák, festmények szép számmal és még szőnyegek is.


A Feenwald oldalán is lehet könyvre, magazinra, vázákra, dobozokra és szőnyegekre bukkanni.


Nem maradhat ki a bejegyzésből a Holy Simoy oldal sem, ugyanis a csodás virágos vázán, gyümölcstálakon, és a fényképes polcokon túl itt találhatóak a letöltéseim között szereplő legjobb szőnyegátszínezések. Az Éjszakák 3x2 darabja alapján készültek.


Most már tényleg nincs sok hátra a nappaliig! : )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése