2015. június 16., kedd

Új lakók a kollégium A épületében!

Ahogy az a körsétánál is látszott, ebben az épületben már lakott két sim, hozzájuk költözött be Zsolt és Marci, és máris beindult az élet! Mielőtt megmutatnám, hogyan telt az első nap, ismerkedjetek meg a lakókkal, és nézzetek szét a szobáikban.

Papp Bernadett gólya, mint a fiúk. Közvetlen, kedves lány, jelenleg még nem választott szakirányt, de azt elhatározta, bármi lesz is, a lehető legjobb jegyekkel zár minden félévet, ugyanis szüksége van az ösztöndíjra. Árvaházban nevelkedett, magának kell gondoskodnia a megélhetéséről.

Kovács Marcell bizonytalan volt, mikor megtudta, hogy felvételt nyert, ugyanis pár nappal korábban derült ki, hogy édesanyja kisbabát vár. Nem akarta őt magára hagyni elvarázsolt apjával, halasztani szeretett volna egy évet, de miután Sára meggyőzte, hogy a világon semmi baj nem történhet, mégis belevágott. Különösen érdekli a történelem, de még ő se választott szakirányt, egyelőre csak ismerkedik az új világgal.

Nagy Zsolt első ránézésre komolytalan kölyöknek tűnik még mindig, ahogy a gimiben, de mikor választania kellett, szemrebbenés nélkül a pszichológia szakot jelölte be. Egyelőre ez csak érdeklődés, még maga se tudja, mi is lesz, ha nagy lesz... Tehát nincsenek kifejezetten nagy céljai, leginkább bulinak fogja fel ezt az egészet.

Csősz Noémi már három éve lakik a kampuszon, jelenleg végzős. Különösen érdeklik a művészetek, de igazi szenvedélye a tánc. Még nem döntötte el, hogy színész- vagy táncosnő lesz-e, de mindkettőre megvan az esélye, ugyanis az új félévben is szerepet kapott az évfolyam által rendezett táncos-balettos színműben.


Az épületben Noémi szobája a kedvencem. Az uralkodó színek a lila és a fekete, hiszen ezek a kedvencei. A hangulat elegánsan csajos. Egyébként szereti a rendet, számára ez, és a harmónia a legfontosabb.
Bernadett szobája sokkal visszafogottabb, kevésbé lányos. Nem kedveli túlságosan a csajos dolgokat, a stílusa is inkább sportos, laza. Mindig szól nála a zene, ahogy most is...
Marci lakrésze nem lehetne otthonos számítógépe és videó játékai nélkül. Még a jó öreg TV-t is elcibálta otthonról, hogy ne csak a tanulás, a kikapcsolódás is zökkenőmentes lehessen. Ő is kék párti, de jobb szereti fehérrel párosítani, mert a sötét helyeken bezárva érzi magát. Kanapéja, íróasztala és eszkábált könyvespolca is költözött vele a nagy kalandra.
Zsolt is a kék vonalat erősíti, bár őt nem különösen érdekli, mi van körülötte. Nagy rajongója a szörfkultúrának, és nem ragaszkodik a rendhez, így nála inkább a kupi adja meg a szobája hangulatát...
Felülnézettből talán jobban látszik, hogyan is helyezkednek el a bútorok. A földszinten laknak a fiúk, az emeleten a lányok. A két üres szobában jelenleg még random egyetemisták élnek, de terveim szerint, ha a gólyák másodévesek lesznek, Noémi pedig lediplomázott, akkor újabb gólyák özönlik majd el a koleszt.Most pedig lássuk az első napot! Zsoltnak tényleg nincsenek nagy elvárásai, ugyanis első útja a fürdőbe vezetett, hol tesztelte, milyen is a kádban búvárosat játszani. Míg nem kellett órára mennie, tökéletesen eltöltötte ezzel az időt...


Néhányan az emeleti biliárdasztalt célozták meg, ám végül csak Bernadett, és egy másik ismeretlen lakó játszott. (A nevét sajnos nem jegyeztem meg, de kinézetre elég szimpi figura...) Marcit figyelmét viszont cseppet sem a játék, inkább az egyik játékos kötötte le.


Beninek is felkeltette érdeklődését a srác.


Órák után közösen vonultak a kantinba elfogyasztani az ebédet, és közben alaposan megismerkedtek. Marci persze mi másról mesélhetett volna, mint hogy hamarosan kisöccse születik.


Este Noémi kihívta lakótársát egy versenyre, ám sajnos nem ő nyert. Nem is csoda, hiszen a srác egész nap mást se csinált, csak az asztal körül téblábolt, mint aki biliárdversenyre edz!


Zsolt a nehéz napot videó játékkal vezette le...


...ahogy Marci és Berni is. Ugyan még semmi a világon nem történt egy félszeg érintésen túl az étkezőasztal mellett, érezhető volt, hogy az ő sztorijuk folytatásos! Nagyon egy húron pendülnek.


Ez történt hát az első napon. Hamarosan betekintést nyerhettek a B épületben zajló eseményekbe is, de előbb jöjjön egy letöltés! Ahogy ígértem, feltöltöttem Nektek a kollégiumot. A csomagot a "Letöltés" gombra kattintva kaparinthatjátok meg, mely tartalmazza a berendezett, illetve az üres A épületet is. Aki esetleg lemaradt volna, vagy még nem látta, ITT tekintheti meg teljes pompájában.

A telek mérete: 3x2
A telek típusa: kollégium

Szükséges kiegészítők a berendezett kollégiumhoz: Egyetem, Éjszakák, Vár az üzlet!, Házi kedvenc, Szabadidő, Nagyvárosi Élet
Szükséges cuccok a berendezett kollégiumhoz: Trendi Tini, Konyhai és Fürdőszobai lakberendezési, IKEA Álomotthon, Paloták és Parkok

FIGYELEM! Ez a letöltés jócskán bővelkedik egyedi tartalmakban, melyeket nem sorolnék fel egyesével, ha nem bánjátok. Aki nem szeretné, hogy egy halom új holmi kerüljön a játékba, annak javaslom az üres épületet, amiben pár bokor kivételéve, semmilyen más egyedi tartalom nincs.

Szükséges kiegészítők az üres kollégiumhoz: Egyetem, Éjszakák, Vár az üzlet!, Nagyvárosi Élet
Szükséges cuccok az üres kollégiumhoz: Trendi Tini, IKEA Álomotthon, Paloták & Parkok


Aki letölti, esetleg átrendezi vagy belakja, mindenképp küldjön képet, kíváncsian várom, hogyan fest a Ti játékotokban! E-mail: noangelbrigi@gmail.com. Egyetemre fel! :)

15 megjegyzés:

 1. Wow Berni haja honnan van? Annyira szép ^-^ A koleszt pedig köszönöm, az üreset mindenképpen letöltöm majd :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez egy 3 részből álló, óriás hajcsomagban volt, amit innen tölthetsz le:
   http://allisas.livejournal.com/19103.html
   Rengeteg haj van benne, főleg lányoknak, de egy-kettő fiúknak is. Elég sokat kigyomláltam, mert nem tetszett, vagy furán mutatott játékban... De ha nincs kedved letölteni és átnyálazni, akkor dobj egy e-mailt, és szívesen elküldöm csak ezt a hajat. :)

   Törlés
 2. Hű, nagyon tetszik a lila szoba. :D Elfogadnám. (Az a kedvenc színem...)
  De a többi szoba is szép lett. Tetszik, hogy van benne tér. Az alap koleszokban mindig olyan kicsik a szobák, hogy alig lehet igazán otthonosan berendezni azokat.
  És köszi, hogy elérhetővé tetted! :D Már töltöm is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik, és hogy hasznát is fogod venni! :) Igen, az alap helyeken kb egy ágy és egy szekrény fér el, max egy asztal, csókolom. Annak is megvan a maga szépsége, használtam régen olyan koleszokat is, de bosszantott, hogy sokszor ha kétszemélyes ágyat akartam betenni, akkor már nem is fért el semmi más... Pedig ha más nem, egy ruhásszekrény mindenkinek kell, sokkal kényelmesebb, ha ébredés után a szobában öltöznek fel. Igaz, ebben az épületben jelenleg mindenki egyszemélyes ággyal indult, de a másikban akad kétszemélyes is, nem véletlenül... :D

   Törlés
 3. It was another joy to see your post. It is such an important topic and ignored by so many, even professionals. I thank you to help making people more aware of possible issues. Great stuff as usual...
  訂造傢俬

  VálaszTörlés
 4. Wow, what a blog! I mean, you just have so much guts to go ahead and tell it like it is. Youre what blogging needs, an open minded superhero who isnt afraid to tell it like it is. This is definitely something people need to be up on. Good luck in the future, man
  訂造傢俬

  VálaszTörlés
 5. Thank you for your kind words I was really happy to read them! :)

  VálaszTörlés
 6. This is one of the most incredible blogs Ive read in a very long time. The amount of information in here is stunning, like you practically wrote the book on the subject. Your blog is great for anyone who wants to understand this subject more. Great stuff; please keep it up!
  painting contractors in london

  VálaszTörlés
 7. Hi there, I just wanted to say thanks for this informative post, can you please allow me to post it on my blog?
  Kitchen Design

  VálaszTörlés
 8. Thanks for taking the time to discuss that, I really feel strongly about it and love learning more on that topic. If achievable, as you gain competence, would you mind updating your blog with more information? It is highly helpful for me.
  painting contractors london

  VálaszTörlés
 9. Great blog, keeping me from working. All the Best  
  interior exterior painting

  VálaszTörlés
 10. You got a really useful blog I have been here reading for about half an hour. I am a newbie and your post is valuable for me.
  Contractors

  VálaszTörlés
 11. Interesting blog and very amazing detail about the painting and interior painting well done keep it up.
  painting specialist

  VálaszTörlés