2015. január 2., péntek

Ivett és Viktor lakása

Ma két régebbi, de eléggé elhanyagolt sim otthonát hoztam nektek. Ivett és Viktor Koncz Zsuzsával jártak egy osztályba, még a gimiben. Ivy volt az évfolyam legnépszerűbb lánya és Viktor is a vagányok közé tartozott, de csak az egyetemen figyeltek fel egymásra. A kapcsolatuk talán kicsit zsákutca mindkettejüknek, mégse tudják elhagyni egymást.

Ivett egy középiskolában tanít rajzot és művészettörténetet, bár a gyerekekért nem túlzottan rajong. Sosem akar családot alapítani. Viktor vágyna egy kislányra, vagy kisfiúra, de már rég feladta ezt az álmát. Jelenleg főállású író, krimikomédiákat vet papírra. Ezek olyan krimik, melyekben gyilkosság helyett valami más, nem megszokott dolog a bűneset, amit persze mindenki véresen komolyan vesz, így válik nevetségessé a legtöbb helyzet. Legújabb sikerkönyve A papírszarka.


Ugyan az írás jól fizet, mégis egy apró lakást bérelnek a belváros szélén. Ivett szerelmes a ház stílusába, és igazából az egész lakás az ő furcsa ízlését tükrözi.


A legfelső emeleten laknak.


Belépve egyből az apró konyhába jutunk. Mivel egyikük se szokott túl gyakran főzni, nem zavaró a mérete. Ivett nem szeret, Viktort pedig túlságosan leköti az írás, pedig van tehetsége ehhez is.


A nappaliban még az előző bérlő tapétája van fenn, mert Ivett beleszeretett. A bútorok többségét a nő nagyszüleitől örökölték, vagy régiségkereskedésekben lelték fel. Viktor szívesen keverné ezt a stílust egy kicsit modernebb színekkel és mintákkal, de ahogy a kapcsolatukban, úgy a lakásban is egyértelműen barátnője a főnök.

A fürdőszoba mellett egy nagyon pici zug jutott csak a srácnak az írásra, de a nagy ötletekhez ennyi is éppen elég.


A fürdőszoba is követi a lakás stílusát, bár ez lényegesen nyugodtabb pont, mint a nappali.
A legszebb hely az erkély, romantikus vacsorák ideális helyszíne is lehetne...A hálószobában is minden zöld és régi.
Íme a lakás felülről:


Szerintetek meddig tartanak még ki egymás mellett?

9 megjegyzés:

 1. Szia Brigi!
  Ez lenyűgöző volt! Meg szeretném kérdezni, hogy nem töltenéd ezt fel valahová?
  Előre is köszi!

  VálaszTörlés
 2. Szia!
  Köszönöm, kedves vagy! :)
  Sajnos nem tudom feltölteni, mert ez egy több simcsalád által lakott bérház, így nem tudom kimenteni a játékból. Esetleg tudok csinálni felülnézeti képet a többi szintről is, illetve a ház minden oldaláról, ami segít a megépítésében.

  VálaszTörlés
 3. Szia!

  Nagyon tetszik a lakás! Olyan kis otthonos és zöld (a zöld a kedvenc színem :D)
  Egyébként ki lehet menteni a lakott házakat a háztározóba, csak meg kell keresni a lot file-t a Lots mappában, és átmásolni a Lot Catalog mappába (én is töltöttem már fel így házat), bővebben: http://thesims2.livejournal.com/6049797.html :)

  DeeDee

  VálaszTörlés
 4. Szia DeeDee!

  Köszönöm, nekem is a zöld a kedvenc színem, csak nem ebben a stílusban! :)

  De jó, tőled mindig tanulok valami újat! Ez sokat fog segíteni abban, hogy elérhetővé tegyem az ezer éve lakott telkeket! Köszönöm! :)

  VálaszTörlés
 5. miért frissítesz ilyen ritkán? úgy szeretem ahogy "körbevezetsz" minket egy-egy házon, családon...:)

  VálaszTörlés
 6. Szia! Örülök, hogy tetszik! :) Röviden: Időhiány miatt! :( Ritkán jut időm Sims-re, pedig nem csak a bloggal, a szimpla játékkal kapcsolatban is teli vagyok tervekkel.

  VálaszTörlés
 7. Sajnálom, remélem lesz több időd is! tényleg szeretem a dolgaid... :)

  VálaszTörlés
 8. Nagyon szép a lakás és a ház is csodás! Esetleg tudnál felülnézeti képet csinálni róla, hogy megépíthessem? :) Köszi! (3-mal játszok)

  VálaszTörlés
 9. Köszönöm, örülök, hogy tetszik! :) Felírom a kérésed, és ha legközelebb náluk járok, csinálok képet az egész házról!

  VálaszTörlés