2014. május 2., péntek

Egy kérdés

Feltételezem, hogy az érintettek nagy része már értesült róla, hogy a My Sims, kicsiny országunk legnagyobb simsel foglalkozó portálja, szeptemberben végleg bezárja kapuit. Engem rettentően elszomorított a hír, hiszen már legalább 6 éve rendszeres látogatója vagyok, és aktív tagja a fórumnak is.

Mikor annak idején megjelentek a történeteim, fel sem merült bennem, hogy máshol is futhatnának, vagy hogy saját oldalt hozzak nekik létre, hiszen az oldal tökéletes felület volt, mindenkihez eljutott a történet, akihez kellett. Most viszont kérdéses, hogy milyen formában maradnak meg a sztorik, így arra a kézenfekvő döntésre jutottam, hogy ha már idő közben született egy blogom, akkor átköltöztetem ide a sztorikat.

Nem tervezem lóhalálában megtenni, mert első sorban érdekel, hogy érdemes-e, másod sorban pedig az, hogy melyikre vagytok inkább kíváncsiak. A kocka két oldalán volt az első, ám visszatekintve már nem gondolok rá túl nagy büszkeséggel, viszont akad, akinek tetszett. A Szappanbuborék a szerelem című  - függetlenül is érvényesülő  - folytatás viszont nagyon a szívemhez nőtt, és arra valóban büszke is vagyok.

Lényeg a lényeg, kérdést írtam ki, melynek tárgya, hogy melyik történetet látnátok szívesen a blogon. A válaszokat előre is nagyon köszönöm, egy hónap áll rendelkezésre eldönteni ezt. A kérdést jobb bal oldalon, fent találjátok. Addig is minden folyik tovább a megszokott medrében.

További kellemes és játékban gazdag hosszú hétvégét mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése